Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
  Cooking duration: 20 minit

Bahan-Bahan

4 ekor ikan sardin segar, dibersihkan
A: (Dikisar)
3 tangkai Cili merah
2 cm Kunyit hidup
1 cm Halia
1 liter Air
B:  
3 keping Asam gelugor basah (asam keping)
2 batang Serai, dititik
2 cm Lengkuas, dihiris nipis
10 helai Daun kesum
2 sudu besar MAGGI® CukupRasa™

Cara Memasak

  1. Dalam periuk, masukkan bahan A yang telah dikisar. Biarkan ia mendidih.
  2. Masukkan ikan sardin, dan kemudian bahan B.
  3. Reneh sehingga ikan masak dan sedia untuk dihidang!

Info Nutrisi

Energy 101 kalori/span>

Protein 20g

Fat 1g

Carbs 3g

Jom Beli MAGGI®

Hubungi
kami