Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Number of pax: 6 pax   Cooking duration: 30 minit

Bahan-Bahan

1 ikat Bayam, direndam dan bersihkan
1 biji (besar) Keledek merah, dipotong ketul
A: (ditumbuk)
1 sudu kecil Ikan bilis
1 ulas Bawang kecil
½ sudu kecil Lada hitam
B:  
1 ½ liter Air
1 kotak Santan
1 sudu besar MAGGI® CukupRasa™

Cara Memasak

  1. Rebuskan keledek sehingga keledek lembut.
  2. Panaskan air dalam periuk, masukkan Keledek yang telah diketuk sedikit dan Bahan A yang telah ditumbuk.
  3. Masukkan bayam dan biarkan seketika.
  4. Tuangkan santan dan tabur MAGGI® CukupRasa™.
  5. Biarkan ia mereneh dan siap untuk dihidang!

Info Nutrisi

Energy 120 Kalori

Protein 3g

Fat 4g

Carbs 18g

Jom Beli MAGGI®

Hubungi
kami