Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
  Cooking duration: 20 minit

Bahan-Bahan

1 paket MAGGI Kari 2-Minit
1 sudu besar minyak masak
10 g daun bawang, dicincang
2 cloves 10 g pes tomato
20 g cili padi, diketuk
30 g kobis
5 g cili merah
30 g daun sawi
30 g kek ikan
3 Bebola ikan
2 sudu besar Sos Tomato MAGGI
1 sudu besar Sos Cili MAGGI
1 telur, dipukul
5 g MAGGI CukupRasa

Cara Memasak

  1. Tuang minyak ke dalam periuk dan tunggu hingga panas.

  2. Kemudian, masukkan daun bawang, bawang putih dan pes tomato dan kacau hingga naik bau.
  3. Tambahkan 360 ml air kemudian cili padi, kobis, cili merah, daun sawi, kek ikan dan bebola ikan.
  4. Seterusnya masukkan sepaket MAGGI Kari 2 minit dan perencah, masak sehingga mendidih.
  5. Biar ia masak selama 1 minit sebelum masukkan Sos Tomato MAGGI, telur dan MAGGI CukupRasa.

  6. Biar masak selama 1 minit lagi.

  7. Kemudian, tuangkan ke dalam mangkuk dan hidangkan panas-panas!

Jom Beli MAGGI®

Hubungi
kami