Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
  Cooking duration: 20 minit

Bahan-Bahan

2 paket Mi MAGGI®
1 sudu besar minyak masak
3 sudu besar bawang kuning, dicincang halus
5 biji telur
2 sudu besar minyak sapi
100 g isi ayam yang dicincang dan digoreng kering
2 sudu besar daun sup, dicincang halus

Cara Memasak

  1. Mulakan dengan memasak Mi MAGGI® selama 2 minit tanpa perencah dan buang airnya

  2. Kemudian, masukkan bawang kuning, telur, isi ayam dan daun sup di dalam mangkuk dengan 1 paket perencah mi MAGGI®.

  3. Selepas itu, gaulkan kesemuanya hingga sekata.

  4. Ambil kuali dan panaskan minyak sapi. Kemudian gorengkan murtabak MAGGI® selama 3 minit bagi setiap bahagian.

  5. Bila dihidang, keluarga anda pasti teruja dengan stail baru mi kegemaran mereka!

Jom Beli MAGGI®

Hubungi
kami